Werkwijze

Muur injecteren tegen vocht

Optrekkend vocht behandelen wij door middel van het injecteren van de muren. De middelen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgen u geen geurhinder.

Optrekkend vocht in muren verhelpen

Door middel van een speciale gel kunnen wij uw muren injecteren tegen vocht. De kleine open ruimtes in een steen kunnen vocht opzuigen. Hierdoor kunt u klachten ervaren. Onze gel vermengt zich met het vocht en verstopt op deze manier de ruimtes in de steen. Naast deze gel-behandeling is het in sommige gevallen noodzakelijk om een verticale barrière te plaatsen om optrekkend vocht in muren te verhelpen. Dit kan nodig zijn wanneer een geïnjecteerde muur aangetast dreigt te worden door een onbehandelde muur.

Vochtexpert voor optrekkend vocht bestrijden

Iedere vochtexpert werkt volgens de methode die op uw situatie van toepassing is. Er is dus geen vaststaande methode en u krijgt een offerte op maat.
Optrekkend vocht in uw woning laten bestrijden door Optrekkendvochthulp.nl? Wanneer u ons contactformulier invult neemt een vochtspecialist binnen 24 uur contact met u op.

Als u ervoor kiest om ons in te schakelen om uw vocht te bestrijden dan dient u rekening te houden met de volgende aspecten:

  • Wij dienen kosteloos gebruik te kunnen maken van de door u te regelen sanitaire voorzieningen, water en stroomtappunten;
  • Wij dienen kosteloos gebruik te kunnen maken van de door u te regelen parkeergelegenheid. Dit betreft een parkeergelegenheid voor 1 auto met aanhanger;
  • De betaling betreft 15% bij de opdracht en 85% na de voltooiing van de werkzaamheden. Facturen dient u binnen 8 dagen na factuurdatum te voldoen;
  • Wij bieden garantie op de door ons verwerkte materialen. Dit wil zeggen, tien jaar garantie op mortelwerken en dertig jaar garantie op waterdichtheid.

Naast onze behandelmethode zijn er wat betreft optrekkend vocht doe-het-zelf manieren om de overlast van te beperken.