Vochtbestrijding West Maas en Waal

Heeft u last van optrekkend vocht in West Maas en Waal? Wij helpen u om vocht in huis te bestrijden.

Optrekkend vocht West Maas en Waal

Optrekkend vocht is grond- en regenwater dat omhoog trekt in de fundering en het metselwerk van gebouwen. Hierdoor worden de muren aan de binnenkant vochtig. Uiteindelijk krijgt u last van vochtplekken, schimmelvorming en een muffe geur in huis. Optrekkend of opstijgend vocht is een probleem dat zich langzaam vormt in de loop der jaren. Het komt vaak voor in oudere gebouwen. Relatief nieuwe gebouwen hebben voorzieningen om te voorkomen dat grondwater optrekt in het gebouw. Oudere gebouwen hebben deze voorzieningen nog niet en dat veroorzaakt problemen. Vochtbestrijding in West Maas en Waal is goed mogelijk, wij zorgen dat het grondwater uw gebouw niet meer aan kan tasten.

Vochtexpert uit West Maas en Waal

Onze vochtspecialisten staan paraat voor vochtbestrijding in West Maas en Waal. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van vochtbestrijding en vochtwering kunnen wij snel een diagnose stellen en u vertellen wat de oorzaak van uw vochtprobleem is. Een vochtspecialist uit West Maas en Waal is gespecialiseerd in kelderafdichtingen, optrekkend vocht, reinigen en impregneren.

De voordelen van onze vochtbestrijding

Optrekkend vocht in West Maas en Waal door een van onze vochtexperts laten bestrijden, biedt u de volgende voordelen:

  • Altijd een offerte op maat;
  • Uw vochtprobleem wordt opgelost door een vochtexpert uit West Maas en Waal;
  • Milieuvriendelijke werkwijze zonder geurhinder.

Om optrekkend vocht in West Maas en Waal te bestrijden, vult u vrijblijvend ons contactformulier in. Wij helpen u graag!