Vochtbestrijding Schouwen-Duiveland

Heeft u last van optrekkend vocht in Schouwen-Duiveland? Wij helpen u om vocht in huis te bestrijden.

Optrekkend vocht Schouwen-Duiveland

Optrekkend vocht is grond- en regenwater dat omhoog trekt in de fundering en het metselwerk van gebouwen. Hierdoor worden de muren aan de binnenkant vochtig. Uiteindelijk krijgt u last van vochtplekken, schimmelvorming en een muffe geur in huis. Optrekkend of opstijgend vocht is een probleem dat zich langzaam vormt in de loop der jaren. Het komt vaak voor in oudere gebouwen. Relatief nieuwe gebouwen hebben voorzieningen om te voorkomen dat grondwater optrekt in het gebouw. Oudere gebouwen hebben deze voorzieningen nog niet en dat veroorzaakt problemen. Vochtbestrijding in Schouwen-Duiveland is goed mogelijk, wij zorgen dat het grondwater uw gebouw niet meer aan kan tasten.

Vochtexpert uit Schouwen-Duiveland

Onze vochtspecialisten staan paraat voor vochtbestrijding in Schouwen-Duiveland. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van vochtbestrijding en vochtwering kunnen wij snel een diagnose stellen en u vertellen wat de oorzaak van uw vochtprobleem is. Een vochtspecialist uit Schouwen-Duiveland is gespecialiseerd in kelderafdichtingen, optrekkend vocht, reinigen en impregneren.

De voordelen van onze vochtbestrijding

Optrekkend vocht in Schouwen-Duiveland door een van onze vochtexperts laten bestrijden, biedt u de volgende voordelen:

  • Altijd een offerte op maat;
  • Uw vochtprobleem wordt opgelost door een vochtexpert uit Schouwen-Duiveland;
  • Milieuvriendelijke werkwijze zonder geurhinder.

Om optrekkend vocht in Schouwen-Duiveland te bestrijden, vult u vrijblijvend ons contactformulier in. Wij helpen u graag!